Lang Leve...!

Mag ik uw leeftijd even lenen?

In de eerste instantie zou Dichter op de Koffie door tijdgebrek geen bijdrage leveren aan het programma in West. Uiteindelijk is een samenwerkingsverband vanuit het reguliere programma in de stad wel onderdeel geworden van Lang Leve…! via een online aanbod. De opname van Radio Social Label is hieronder geplaatst, om op die manier aandacht te geven aan het project.

OVER HET DOORGEEFGEDICHT

Stadsdichter Doeko L. schreef het eerste couplet van het Bossche doorgeefgedicht. De titel is: ‘Mag ik je leeftijd even lenen?’ Begin augustus presenteerde hij dit couplet bij Kameraden op het terras van het brugwachtershuis bij Sluis 0. Dichter op de Koffie serveerde inspiratie en de schrijfopdracht.

De 15 dichters van verschillende generaties komen uit alle delen van de stad. Ieder schreef een couplet over wat deze belangrijk vindt als het over leeftijd en leven. Elke dichter eindigde met een vraag voor de volgende dichter.

Doeko L. las het gedicht voor op Radio Social Label in de uitzending van 25 oktober om 11.00 uur. Hierboven kan je het gedicht terugluisteren vanaf 21.25 minuten.

Waar: Online via www.radiosociallabel.nl
Aangeboden door: stadsdichter Doeko L., Kameraden.nl en Dichter op de koffie
Meer info:www.schrijftotaal.nl