Lang Leve...!

Aftrap Lang Leve...! West

Fysiek was het niet mogelijk om samen te komen, daarom organiseerde de Academie voor Beeldvorming een online aftrap voor betrokkenen bij het Lang Leve…! netwerk. Wethouder Ufuk Kahya, zelf opgegroeid in West, sloot aan.

Iedere aanwezige belde met een bewoner; er is met 17 bewoners gesproken over diens beleving van oud worden en het programma van Lang Leve…! Contacten kwamen van SAS, Farent en Huis73 en waren deels cursisten.

OVER DE AFTRAP

De gezamenlijk aftrap met het Lang Leve…! netwerk. We kunnen niet fysiek samenkomen, daarom organiseert de Academie voor Beeldvorming een online aftrap.

Wethouder Ufuk Kahya, zelf opgegroeid in West, sluit aan. De deelnemers krijgen ieder een telefoonnummer van een bewoner of ondernemer in de Schutskamp. Via een belinstructie voeren we het gesprek over wat het leven de moeite waard maakt, wat je wilt leren en wat iemand verwacht of hoopt dat Lang Leve…! kan betekenen.

Aan het einde van de 10 daagse manifestatie worden de bewoners weer teruggebeld waarin samen wordt terug gekeken op Lang Leve…! West.

Wanneer: 23 oktober 2020, 15.30 uur
Waar: online
Organisatie: Academie voor Beeldvorming