Lang Leve...!

Raamspelletjes

Muziek in de Wijk i.s.m. Schurkenbiefstuk (door Farent) en de Balkonbeweeglessen (door ‘S-PORT) mochten ondanks een eerste goedkeuring van Veiligheid (Gemeente Den Bosch) toch niet door gaan. Wijkwerker Benthe: “Daardoor hadden we tijd om aan te sluiten bij andere programmaonderdelen. Fijn om Dewi beter te leren kennen! De raamspelletjes die we samen deden met wijkbewoners, werkten telkens anders: in flats, bij koophuizen, bij D-Reizen. We moeten echt blijven onderzoeken wat werkt en wat niet.”

Dewi van ‘S-PORT: “Ik zie echt de meerwaarde van dit samen doen. Mijn focus ligt op bewegen en goed in je vel zitten. Simon kon als wijkwerker direct de juiste vragen stellen om contact te krijgen met een bewoner. We hebben elkaar nodig in de samenwerking!”

OVER RAAMSPELLETJES

Gezellig ouderwets een spelletje spelen. Niet aan de keukentafel, maar coronaproof met het raam ertussen.

Op woensdag 28 oktober werd voor het raam een plastic vel geplakt, waar de spelletjes op gespeeld werden. Denk aan Boter Kaas & Eieren, Vier op een Rij en meer. Het raam bleef uiteraard schoon! Na het spelen van de spelletjes kregen deelnemers een bingokaart, waarmee ze thuis op een leuke manier in beweging kunnen blijven. De raamspelletjes zijn ook gespeeld in winkelcentrum Helftheuvel bij D-Reizen.Waar: bij jou thuis, voor je raam
Organisatie: ‘S-PORT
Aanmelden: mail naar d.vanmaaren@s-hertogenbosch.nl of bel naar 06-22511929
Meer info: www.s-port.nl