Lang Leve...!

TV Kameraden

Na de manifestatie in West kijkt Rob van Doleweerd van Kameraden terug: “Er is veel behoefte aan duurzaam intergenerationeel contact. Met wijkwerker Benthe hebben we gekeken of we, lokaal, jongeren met ouderen kunnen verbinden. Dit doen we op basis van interesses en kennis, zodat leeftijd minder belangrijk is en er meer kans is op zinvol en duurzaam contact. We gaan nu een weduwnaar met een passie voor fotografie koppelen aan een jongere die dat graag wil leren.”

OVER TV KAMERADEN

Kijk op afstand, beleef het samen!

Op een laagdrempelige manier verbindt Kameraden jong en oud, ook in deze tijd. Alles wat je nodig hebt om mee te doen, is een tv en een telefoon!

Tv kijken wordt leuker, interessanter en socialer. Jongeren en ouderen bekijken samen tegelijkertijd programma’s, series en films, ieder in hun eigen huis. Van sport tot cultuur en van politiek tot romantische komedies: zij bepalen wat ze kijken. Naderhand kunnen ze het nabespreken. Kameraden zorgt voor de match met andere gelijkgestemden en geeft regelmatig kijktips.

Hoe werkt het?

1: Meld je aan door een mail te sturen naar info@kameraden.nl met wat info over jezelf, of bel naar 073-2020979.

2: Kameraden matcht de verschillende generaties met elkaar (al dan niet op basis van interesses). Kameraden zorgt ervoor dat jullie met elkaar in contact komen.

2: Jullie kijken tegelijkertijd thuis naar hetzelfde programma. Kies zelf een online theatervoorstelling, film of documentaire uit. Netflix of culturele uitzending van een van onze culturele partners? Dat bepalen jullie zelf!

3: Na afloop bellen jullie met elkaar om gezellig na te praten.

Wanneer: doorlopend
Waar: bij jou thuis
Organisatie: Kameraden
Meer info: www.kameraden.nl

📸 Kameraden