Lang Leve...!

Beeldbellen

Anita Putters van Farent blikt terug: “We hebben in West niet zoveel aanvragen gehad voor de cursus beeldbellen. De buurthuizen gingen dicht. De vraag blijft dan achter.” En er spelen vooroordelen. “Ouderen met een migratie-achtergrond kunnen heel goed videobellen. Dat doen ze allemaal met familie in het buitenland! Hier vind je dus geen cursisten, maar trainers! Maar ja, hoe zorg je dat deze mensen ook trainer willen worden?”

OVER BEELDBELLEN

Mantelzorg Farent en Ouderenwerk Farent bieden hulp bij het beeldbellen door de inzet van vrijwilligers.

Heb je een mobieltje, computer of tablet en weet je niet hoe het beeldbellen precies werkt? Of je nu wilt beeldbellen via Whats app, FaceTime of Zoom, Farent heeft vrijwilligers die je graag hierbij helpen.

In een kleine groep in jouw wijk of individueel, alles is mogelijk. Bij het aanmelden kun je aangeven wat jouw voorkeur heeft en of je partner / mantelzorger ook deelneemt.

Heb je nog geen telefoon of tablet om te beeldbellen?
Wellicht hebben we daar ook een oplossing voor.

Wanneer: wanneer het jou uitkomt!
Waar: bij jou thuis
Organisatie: Farent
Aanmelden: beeldbellen@farent.nl
Meer info: Bel Anita Putters (06-467 68 1 18) of Akkie de Rouw (06-435 587 03)

Beeldbellen is een gezamenlijk project van Huis73, Senior Web, Seniorenplatform, HCC computerclub Maaspoort, De Biechten Actieve Senioren, Kerngroep Aanpak Eenzaamheid, De Westhoek, Van Neynsel, Crew against Corona, gemeente ’s-Hertogenbosch en Farent.